Afbeelding invoegen


Keeperstrainer OpleidingenGoalkeeper Coach C

Heb jij een passie voor keepen? En wil je dit graag overbrengen op de jeugd? Met deze cursus word je voorbereid op het begeleiden en trainen van jeugdkeepers in de leeftijdsklasse U8 t/m U14. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om op een hoger niveau jeugdkeepers te trainen en te begeleiden.

Meer info: Lees hierGoalkeeper Coach B

Dit is de vervolgcursus op de goalkeepercoach C. Met deze opleiding word je voorbereid op het trainen en coachen van keepers van standaardelftallen uitkomend op diverse niveaus.

Meer info: Lees hier


Goalkeeper Coach UEFA A

Binnen het betaald voetbal (BV) en de top van het amateurvoetbal zijn in verschillende competities veel (talentvolle) keepers actief.
De keepers van deze teams vragen om een competente goalkeepercoach (GKC) De taken van een GKC zijn onder te verdelen in taken rondom de trainingen, de wedstrijden, het team en binnen de club. De opleiding Goalkeepercoach UEFA A is er op gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

Meer info: Lees hier
Keeperstrainer I

De doelstelling van dit eerste niveau is het aanbieden van een algemene opleiding aan jonge doelmannen zowel op het vlak van hun specifieke individuele kwaliteiten als om te functioneren als ploegmaat in teamverband.

Meer info: Lees hierKeeperstrainer II

Op deze cursus leert men het aanbieden van een training aan volwassen doelmannen zowel voor hun hun specifieke individuele kwaliteiten als om te functioneren als ploegmaat in teamverband in een competitief kader.
Deze cursus kan alleen gevolgd worden als je ook al de opleiding Keeperstrainer I voltooid hebt.

Meer info: Lees hier
Progoal trainerscursus basis (Maarten Arts)

Tijdens deze clinics wordt de Pro Goal Methode gepresenteerd in theorie en praktijk. In de theorieblokken komen o.a. het aanvallen van de bal, de wedstrijdanalyse en de organisatie van spelhervattingen aan bod. Ook zullen aan de hand van vele praktijkvoorbeelden de belangrijkste aspecten van het keepersvak aan bod komen. In de praktijkblokken zal Arts de technische en tactische aspecten van zijn methode, zoals hij die zelf ook hanteert, demonstreren met één van de door hem opgeleide keepers. Gedurende het 2e deel van de cursus wordt er met 4 keepers gewerkt en wordt o.a. de organisatie van spelhervattingen verdedigend besproken, hetgeen de cursus ook zeer interessant maakt voor (groeps)trainers. Aan de cursus kunnen keeperstrainers, trainers, begeleiders en seniorenkeepers vanaf 17 jaar deelnemen. De deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat en een werkmap.

Meer info: Lees hier Info België: Lees hier


 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen