(Favorite) vormen van Engelse trainers 
Hoe ze naar verschillende trainingen kijken en hoe ze werken.  
 
Deel 1: Chris Hughton 
 
Van juni 1993 tot oktober 2007 coachte hij het eerste team bij Tottenham Hotspur en werkte hij nauw samen met managers van topkwaliteit, waaronder George Graham, Glenn Hoddle, David Pleat en Martin Jol. Gedurende deze periode diende en assisteerde hij Brian Kerr bij het nationale team in Ierland.
 
 
https://nl.wikipedia.org/wiki/Chris_Hughton 
 
We beginnen met het spelen van een opwarmspel op een vierkant van 25 × 25, zoals weergegeven. een team speelt om de bal te houden en passen te verzamelen. Als de pauze of de bal uit het spel gaat, begint het andere team. Het winnende team is degene die 21 passen haalt - ze hoeven niet achter elkaar te worden gedaan. 
 
 

Nu stellen we twee strafgebieden samen om een ​​gebied van 44 × 36 meter te creëren. Dit is 6v6 plus ontvanger (maak het 7v6), die voor het aanvallende team speelt, en in de 5 × 5-yard box voor het verdedigende team. Het doel is dat spelers de bal in de handen van de ontvanger spelen. Een team dat dit doet vanuit hun verdedigende helft krijgt twee punten, maar als je slaagt in een aanval, is de beloning één punt.
 
 
 
De laatste game is nog een 6v6 - dit keer in een gebied van 52 × 34 meter. Vorm is hier belangrijk, met teams die in tegenstelling 3-2-1 en 2-3-1 formaties beheren. Er zijn geen tegenstrijdigheden, tenzij spelers duidelijk "doelhongerig" zijn. De game is drie-touch, en we spelen zoals we een normale game zouden doen, maar alle beweging en herstel is gebaseerd op teamvorm. Teams moeten na acht minuten van formatie veranderen.
 
 
 Download als PDF
 
BACK