(Favorite) vormen van Engelse trainers 
Hoe ze naar verschillende trainingen kijken en hoe ze werken.  
 
Deel 2: Roy Hodgson 
 Deze pagina is vertaald door google translate
 

Mochten we een lijstje maken met trainers met de meest internationale ervaring zou Roy Hodgson zeker in de top 5 staan. Deze professionele voetbalmanager en de huidig manager van Crystal Palace zit al 40 jaar in het vak en heeft 16 verschillende teams geileid in acht landen.

Hij begon zijn trainersloopbaan In 1976 in Zweden als trainer van Halmstads BK.  Hij leidde later het nationale team van Zwiserland naar de laatste 16 van het WK 1994. Zwitserland had zich sinds de jaren 1960 niet meer gekwalificeerd voor een groot toernooi. Van 2006 tot 2007 trainde hij het Finse nationale team hij leidde hen naar hun hoogste Fifa -ranglijst ooit. Hij leidde het Engelse nationale team van mei 2012 tot juni 2016. Andere clubs die Hodgson heeft beheerd, kun je leze in de lijst hierboven.

Hodgson diende verschillende keren als lid van de technische studiegroep van de UEFA  op de Europese kampioenschappen en was ook lid van de technische studiegroep van de FIFA op het WK 2006. Hodgson spreekt vijf talen en heeft gewerkt als televisie-analist in verschillende landen waar hij heeft gecoacht. 

VORMEN

We beginnen met een oefening op een oppervlak van 33 × 12 meter, met drie zones. Aan elke rand van de zones is een gebied van twee meter waar geen speler mag binnenkomen.We gebruiken drie teams met vijf spelers - een team in elke zone. Twee roden gaan naar een eindzone om te jagen en de bal in een 5v2 te persen. Hun tegenstanders moeten ten minste drie keer rondspelen voordat ze de bal naar het andere oppervlak mogen verplaatsen. Als de roden de bal niet in de diepte kunnen spelen, moeten ze op zijn minst blauw forceren om over te brengen via de onbeschermde randen. Als de overdracht is geslaagd, schakelt u in het midden terwijl twee nieuwe rood bewegen om wit in buitenste zone 5v2 te persen. Als het binnenteam erin slaagt om drie pauzes te maken in de middelste zone, dan wissel je met het team dat de laatste pauze was. 

Als je de teams in de buitenste zones dwingt om door de randen te sp 
 

 
Hoe ontwikkel ik de vormen 
We verplaatsen dit naar een 8v8-game in een gebied van 80 × 44 (of de ruimte tussen twee penalty boxes). Een neutrale speler in het midden ondersteunt altijd het aanvallende team. De twee zones zijn 22 meter lang en buitenspelzones zijn van toepassing in de buitenste zones .Het doel is dat spelers rollen aannemen die in de eerste oefening worden herhaald. Verdedigers blijven altijd over de volle breedte. De aanvallers werken door druk - men drukt, men laat vallen. De middenvelders vervullen beide rollen en blijven dicht bij elkaar om te duwen en te dekken. Dan voegen we een oppervlak toe aan elke kant van het veld waar twee neutrale randen op en neer werken en spelen voor het team dat in bezit is. Wanneer de neutrale flank de bal hoog op het veld ontvangt, moet de dichtstbijzijnde verdediger duwen en proberen rennen te voorkomen.


 
 Home