Vakbladen Home
 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
     
     

 
Zaterdag 27-01-2018 TH
Lees het Belgische vakblad Dug-Out

Dug Out is al vele jaren het toonaangevende vakblad voor voetbaltrainers in België.Wij hebben voor u 19 exemplaren opeen rijtje gezet. De bladen zijn uit 206-2008 maar nog steeds uiterst actueel met goede informatie, interviews en vol oefenstof. Lees de bladen door op onderstaande banner te klikken.
 
Afbeelding invoegen
 
Februari 2017
Catenaccio en VI bundelen de krachten
 
"Vlijmscherpe voetbalachtergronden" stond er op de banner van website Catenaccio vermeld. Ik ben altijd een fervent aanhanger en bezoeker geweest van deze site. Diepgaande analyses, achtergrondverhalen en reportages heb ik er kunnen lezen. VI heeft er slim aan gedaan deze Top-journalisten aan zich te binden.
 

VI PRO brengt: Tactische voor -en nabeschouwing van grote wedstrijden, Video analyses en de bekende analyses, achtergrondverhalen en reportages. Ze spreken met professionals uit het vak. Hoe maken ze spelers beter? En hoe kunnen we het spelletje beter begrijpen? Als je een account aanmaakt bij VI kun je maandelijks gratis vijf artikelen lezen. Om alle artikelen te lezen kost het je 5 € per maand of 48 € per jaar, maar voor de perfectionisten onder ons en de trainers op hoger niveau een absolute aanrader!

Visit www.vi.nl/pro
 


 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
     
     
 
 Afbeelding invoegen